MIXED USE BUILDING

About the project

This project designed by Shawa Architecture is a mixed use building. The ground floor area is divided into three sections that are all connected with one shared space, where there are running and cycling paths, tree top adventure and a climbing wall. The building also has 2 swimming pools as well as a rehabilitation centre on the upper floor.

Concept

The overall concept for this mixed use hall is that everyone can enjoy being active indoors, especially when the weather is too hot outside. The futuristic looking areas are separated by a wave shaped wall that one can easily pass through to start the next activity.

Click to view a similar design.

Back to INTERIOR DESIGN page

3.png

AREA

4000 SQM

6.png

FLOORS

Ground Floor

2.png

USE

Mixed Use

5.png

YEAR

2018

1.png

ROLE

Architectural Design

Modeling + Rendering 

4.png

STATUS

Proposal

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Twitter
  • TikTok
  • What
  • Behance