LOURINA BUILDING ENTRANCE LOBBY & CORRIDORS

About the project

For this modern four storey building in Dubai, we went for an unusual color combination of black, brown, gray and blue. The floor has a unique customised leaf pattern that is completed by using the best materials. Thanks to the curved wall, the lift lobby area is visually separated from the corridor. The special placement of the lighting in the corridors creates a multi-dimensional effect.

Concept

The centre stage in this design is taken by the vivid and rich blue color curved wall behind the reception as well as by the hypnotising blue leaf pattern on the wall opposite the lifts. Nature is truly beautiful and we cannot get enough of using it as inspiration for Shawa Architecture works.

Click to view a similar design.

Back to INTERIOR DESIGN page

3.png

AREA

145 SQM

6.png

FLOORS

Ground Floor

2.png

USE

Entrance Lobby

5.png

YEAR

2020

1.png

ROLE

Architectural Design

Modeling + Rendering + Supervising

4.png

STATUS

Built

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Twitter
  • TikTok
  • What
  • Behance