AL JAWHARA TOWER ENTRANCE LOBBY & CORRIDORS

About the project

As part of a bigger overall project by our creative design studio - the O2 Tower in Dubai, UAE, this gym follows its color patterns and embraces its modern style. There is no time to sit back in this gym, but work out to the max.

Concept

Continuing the topic of nature inspiration, the idea for this modern reception area at a residential building comes from an ancient volcano. The massive wall is created to resemble tough rocks of a mountain and the bright red color brings the look to life. The decor elements are brought to a minimum, making the interior very sleek and futuristic.

Click to view a similar design.

Back to INTERIOR DESIGN page

3.png

AREA

180 SQM

6.png

FLOORS

Ground Floor

2.png

USE

Entrance Lobby

5.png

YEAR

2019

1.png

ROLE

Architectural Design

Modeling + Rendering + Supervising

4.png

STATUS

Built

  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Twitter
  • TikTok
  • What
  • Behance